Ερασμία Μάνου Ζήσαμε θαύματα

Ερασμία Μάνου Ζήσαμε θαύματα

erasmia-coverΗ Ερασμία Μάνου μας παρουσιάζει το πρώτο τραγούδι απο τη νέα της δισκογραφική δουλειά με τίτλο “ΖΗΣΑΜΕ ΘΑΥΜΑΤΑ” . Μετά απο την περσινή τιμιτική συμμετοχή της στο cd του Μίκη Θεοδωράκη με τίτλο “Ξαναδιαβάζοντας τον Μίκη” με τη διασκευή του τραγουδιού “ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΦΕΥΓΕΙ ΣΤΙΣ ΟΧΤΩ” που μάζεψε σπουδαίες κριτικές αλλά και μετά τα “ΡΟΖ ΣΕΝΤΟΝΙΑ” και το “ΝΑΙ” έρχεται να εισβάλει στις καρδιές μας με ένα νέο τραγούδι άκρως ηλεκτρισμένο που υπογράφει τη μουσική ο Δημήτρης Λιόλιος και τους στίχους η ίδια!


Το “ΖΗΣΑΜΕ ΘΑΥΜΑΤΑ” είναι ένα τραγούδι που κερδίζει τον ακροατή απο την πρώτη κιόλας στιγμή που το γνωρίζει μιας και ο άμεσος στίχος της Ερασμίας σε συνδιασμό με την μουσική -σκέτο θαύμα- του Δημήτρη Λιόλιου έδωσαν ένα αποτέλεσμα με άποψη και ταυτότητα που με ευκολία σε κερδίζει!
Electro-Rock επιρροές στην ενορχήστρωση και μια ερμηνεία βελούδινη και αληθινή δια στόματος Ερασμίας Μάνου είναι τα δύο ακόμα πολύ δυνατά συστατικά αυτής της παραγωγής.
Στο πλευρό της η δισκογραφική εταιρεία “Καθρέφτης” που υπογράφει και κυκλοφορεί τις δύο τελευταίες της δουλειές με ιδιαίτερη αγάπη.
Η ερμνηνεύτρια που με πάντα δικό της μοναδικό τρόπο αντιμετωπίζει τα τραγούδια που ακουμπάει μας εκπλήσει ευχάριστα και διεκδικεί μια πολύ υψηλή θέση στις προτιμήσεις του κοινού με αυτό το μοναδικό τραγούδι.
Το “ΖΗΣΑΜΕ ΘΑΥΜΑΤΑ” είναι προάγγελος του ομότιτλου ολοκληρωμένου cd της Ερασμίας Μάνου που θα κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες.

ΕΡΑΣΜΙΑ ΜΑΝΟΥ - “ΖΗΣΑΜΕ ΘΑΥΜΑΤΑ”  / Κυκλοφορεί ψηφιακά από την Καθρέφτης - Musicmirror

Erasmia Manou Zisame Thavmata
Download Links
▶iTunes http://apple.co/2jf7tKo
▶Google Play http://amzn.to/2j1VIcC
▶Amazon http://bit.ly/2jA1qmX
♬♪♫♬
Streaming Links
▶Spotify http://spoti.fi/2j1IAUR
▶Deezer http://bit.ly/2jzXLpp
www.musicmirror.gr
http://bit.ly/1j9txEI